Sertifiointitestauspalvelu

sertifiointitestaus savoniaInformaatioteknologian alalla sinulla on mahdollisuus osoittaa osaamisesi kansainvälisesti tunnustetuilla sertifiointitesteillä.

Savonialla on PearsonVUE:n sertifioitu testikeskus, jossa voi suorittaa IT-alan testejä. Sertifiointikokeesta saatu pätevyystodistus on arvostettu ja kansainvälisesti tunnustettu luotettava dokumentti, joka kertoo ammattitaidostasi. PearsonVUE testien takana olevia suuryrityksiä ovat mm. Microsoft, Juniper, SAP, Cisco, Citrix, VmWare, IBM ja CompTIA.

Testikeskuksemme on Kuopion Novapoliksella Microkatu 1, B -osa, 2krs. tila B-2016. Testiä voi suorittaa yhtä aikaisesti kuusi henkilöä.

Valikoimaan kuuluvat kaikki PearsonVUE:n IT-alan testit muutamin poikkeuksin. Tutustu testeihin ylläpitäjän sivuilla http://www.pearsonvue.com/

Testin voit tilata yhtiöiden sivulta tai hoidamme sen puolestasi. Tilausta varten tarvitaan tieto minkä yhtiön ja mistä testistä on kyse. Yleensä testeihin liittyy tunnistenumero ja nimi. Tarvitsemme osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot sekä laskutusta varten yritystiedot, Y-tunnus ja viitetiedot. Testin voit maksaa ennakkoon tilaamalla toimittajalta voucherin (ja ilmoittamalla sen numeron minulle) tai testi laskutetaan sinulta suorituksen jälkeen.

Veloitamme toimistomaksun 65€ + alv / testi / suorittaja.

Testit on tilattava yleensä n. viikkoa ennen. Tilatun testin voit lykätä sairaustapauksen tai työesteen vuoksi 3 vuorokautta ennen testiä. Lykkäyksen voi tehdä vuoden eteenpäin, mutta kerran maksettua testimaksua ei voida palauttaa.

Varaa aika puhelimella tai sähköpostilla tai netistä: http://www.pearsonvue.com/ valitsemalla testiyhtiön ja siirtymällä testin tilaukseen ”Register for an exam”. Testipäiviä on viikon/parin välein. Ilmoitan vahvistetuista testipäivistä sähköpostilla.

Haluatko tunnustaa yrityksesi työntekijöiden ammattitaidon? Tilaa testi.

Lisätietoja
Asmo Jakorinne | puh. 044 785 5597 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.