Tapahtumapalvelut

TilavuokraustaSuunnitteletko kokousta, kongressia, yritysjuhlaa, henkilöstön virkistyspäivää tai muuta tapahtumaa? 
Savonian tapahtumapalvelut auttavat sinua niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestelyissä.

Savonia-ammattikorkeakoulun eri alojen opiskelijat ja asiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat tapahtumasi tai haluamasi osan siitä. Kauttamme saat budjettiisi ja tapahtumaasi sopivan ohjelman, tarvittaessa tilat, henkilöstöä ja muita oheispalveluja. Kerro meille oheisessa linkissä, millaista tapahtumaa olet suunnittelemassa ja me autamme sinua sen järjestelyissä. Alla olevasta linkistä voit antaa lisätietoja ja pyytää samalla tarjouksen:

Tapahtumapalvelun tarjous tästä linkistä

Yhteystiedot:
Tiina Kuosmanen
puh. 044 785 6097
tiina.kuosmanen(at)savonia.fi

 

TYKY-paketit

Hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin. Onnistuneet TYKY-päivät ovat yksi keino parantaa työhyvinvointia työpaikoilla.

Suunnittelemme juuri teidän työyhteisölle sopivan TYKY-paketin, joka sisältää ravitsemustietoutta ja terveellisiä herkkuja, liikettä, ergonomiaa ja rentoutumista yhdessä.


Hyvinvointia työyhteisölle -ravinto ja ergonomia -esite

Kysy lisää:
Terveysala Kuopio
Koulutussuunnittelija Seija Taattola
044 785 6420
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

Esiintymispalvelut

esiintymispalvelut savoniaMusiikin ja tanssin yksikkö tuottaa räätälöityjä ohjelmapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Esityksistä vastaavat Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikön opiskelijat ja henkilökunta.

Esiintymiset voivat olla lyhyitä ohjelmanumeroita tai luoda koko tapahtuman taiteellisen osuuden. Savonia-ammattikorkeakoulun esiintymispalveluissa voidaan tuottaa mm. klassisen musiikin esiintymisiä, rytmimusiikin pienyhtyeitä tai isompia kokonaisuuksia, baletin, jazztanssin tai nykytanssin esityksiä.

Tilaaja tekee sopimuksen Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa, jolloin Savonia-amk huolehtii esiintyjien palkanmaksuun liittyvät velvoitteet.

Kysy lisää:
Terhi Mönkkönen
044 785 5835
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 

Tilapalvelut

tilavuokraus2

Tarvitsetko tiloja koulutuksiin, kokouksiin tai tapatumiin ? Vuokraamme muunneltavia ja hyvällä varustetasoolla olevia kokous-, seminaari- ja koulutustiloja toimipisteissämme. Tutustu kampuksiimme alla olevista linkeistä.

 
Kysy lisää:
Kaija Pesola
044 785 5094
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.